Комплекс вправ для формування в студентів першого курсу лексичної компетентності в новогрецькій мові з використанням мультфільму
DOI:
https://doi.org/10.32589/im.v0i4.149892Ключові слова:
новогрецька мова, лексична компетентність, мультфільм, студент першого курсуАнотація
У цій публікації представлено комплекс вправ для формування в студентів першого курсу рецептивної лексичної компетентності в новогрецькій мові за темою «Το Φαγητό (Їжа)» з використанням мультфільму «Πέππα το γουρουνάκι (Свинка Пеппа)».Посилання
Διατροφή [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://sites.google.com/site/diatrophemou.
Πέππα το γουρουνάκι, 51 Φαγητό [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.youtube.com/watchv=L1MiuCbDUMA.
Φύλλα εργασίας για τα φρούτα του χειμώνα [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/11/blog-post_22.html?m=1.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2018 А. І. Кулібаба
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Цей журнал є виданням із відкритим доступом. Усі публікації знаходяться у вільному доступі для користувача та або його установи. Згідно із Будапештською ініціативою відкритого доступу (BOAI) користувачі можуть безкоштовно читати, завантажувати, копіювати, розповсюджувати, друкувати, шукати та посилатися на повні тексти статей цього журналу, не запитуючи дозволу видавця або автора. Посилання на авторів і видання при копіюванні та цитуванні матеріалів журналу обов'язкове.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License (CC BY 4.0), котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії) за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.