Комплекси вправ і завдань для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні

Автор(и)

  • Ганна Анатоліївна Бойко Національний університет харчових технологій, м. Київ., Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.32589/1817-8510.2020.1.197032

Ключові слова:

майбутні фахівці з харчових технологій, комплекс вправ і завдань, підготовчий етап, основний етап, рецептивно-репродуктивний, рецептивно-продуктивний та продуктивний підетапи.

Анотація

У цій публікації представлено комплекси вправ і завдань з тем “Dairy Production” та “Meat Processing”, розроблених автором для формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні студентів, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології в процесі самостійної роботи. Сформульовано практичні, професійно орієнтовані, освітні, розвивальні та виховні цілі. Визначено етапи формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у майбутніх фахівців з харчових технологій – підготовчий і основний. Основний етап в свою чергу складається з рецептивно-репродуктивного, рецептивно-продуктивного та продуктивного підетапів.

Біографія автора

Ганна Анатоліївна Бойко, Національний університет харчових технологій, м. Київ.

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-02-24

Номер

Розділ

Методичні розробки