Модель організації освітнього процесу для самостійного оволодіння англомовною лексико-граматичною компетентністю у читанні майбутніми військовими фахівцями з використанням мобільних додатків і технологій

Автор(и)

  • С. В. Лазаренко Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації,

DOI:

https://doi.org/10.32589/im.v0i3.122610

Ключові слова:

лексико-граматична компетентність, мобільні додатки, модель, самостійне оволодіння, читання

Анотація

У статті розглядається модель організації освітнього процесу для самостійного оволодіння кур сантами англомовною лексико-граматичною компетентністю у читанні з використанням мобільних додатків і технологій. З’ясовані критерії, за якими розроблялась модель та проаналізовано обсяг навчального часу з метою імплементації цієї моделі в освітній процес. Виявлені ефективні прийоми навчання за допомогою мобільних додатків і технологій, що сприяло формуванню навчально-стратегічної компетентності та самостійному оволодінню англомовною лексико-граматичною компетентністю у читанні. Пояснено процедуру аналізу курсантами власних досягнень та уточнено структурні        елементи мобільного додатку Google+ та авторського мобільного додатку “Mobile Learning Class”. Визначено етапи формування навчально-стратегічної компетентності в єдності з лексико-граматичною компетентністю у читанні як з боку викладача, так і з боку курсанта. 

Посилання

Лазаренко С. В. Підсистема вправ для самостійного оволодіння англомовною лексико-граматичною компетентністю у читанні майбутніми військовими фахівцями з інформаційно-телекомунікаційних технологій / С. В. Лазаренко // Науково-методичний журнал «Іноземні мови». – 2016. – №4 (88). – С. 29-40.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-08-28

Номер

Розділ

Наукові статті